Instal·lació d´una pantalla de led de gran format a l’Escola del Treball de Lleida

🎉 L’Institut ESCOLA DEL TREBALL, edifici emblemàtic de la ciutat de Lleida, protegit com a bé cultural d’interès local a causa del seu edifici noucentista i a tota la seva trajectòria reconeguda de formació, ha incorporat al centre una pantalla LED de gran format Alfalite MODULARPIX, d’una mida de 5,5 x 3 mt., el què significa una diagonal de 246″ (pixel pitch 2.9).

La pantalla a set instal·lada a la sala d’actes, al lloc d’equip per actualitzar, ja que per les seves dimensions, es quedava justa i provocava dificultats de visualització en diferents punts de la sala.

Avantatges d’instal·lar una pantalla de led de gran format

Un impacte visual més gran, més versatilitat i adaptabilitat, aquests són els avantatges que ens ofereix una pantalla de led respecte a un videowall, o un projector frontal.

La nova pantalla LED Alfalite està dissenyada específicament per a instal·lacions fixes d’alta exigència en diversos sectors com Oci, Radiodifusió, Ambientació Virtual, Corporatiu i Comercial.

Amb un xassís lleuger dalumini i la possibilitat de configuració corba, aquesta sèrie de panells LED ofereix una excepcional versatilitat i fiabilitat.

Per què instal·lar una pantalla de led?

· Comunicació neta i concisa

La seva gran mida i capacitat per captar immediatament l’atenció de qualsevol espectador és inigualable. Així que en instal·lar una pantalla de led a l’Escola, estàs millorant la comunicació amb els teus alumnes.

· Assolir el factor sorpresa

Quan entres a una sala amb una enorme quantitat de pantalles que mostren contingut dinàmic, és impossible no mirar. Això és el que dónes a la teva Escola quan instal·les un vídeo wall. Aquest important factor sorpresa afectarà els teus alumnes impressionant-los.

· Orientat cap al futur

Quan instal·les una pantalla de led de gran format, no només dónes a la teva ESCOLA un gran valor, sinó que et diferencies dins de l’Educació. Tenir aquesta tecnologia a la teva Escola ofereix als alumnes una imatge adaptada als temps i enfocada cap al futur, que cerca solucions fora del comú.

Pantalla Led de gran format instal·lada a l'Institut l'Escola del Treball de Lleida

Característiques de la pantalla led Alfalite

Una característica destacada de les pantalles LED Alfalite és la capacitat d’adaptació a les necessitats de cada instal·lació, amb opcions de muntatge amb accés frontal o posterior mitjançant imants.

A més, la seva integració amb la tecnologia ORIM proporciona una protecció excepcional contra impactes, líquids, agents químics i electricitat estàtica, garantint una durabilitat i fiabilitat superiors amb menys taxa de falles.

Amb una àmplia gamma de beneficis que inclouen un augment significatiu de l’angle de visió, resistència al foc, millor precisió entre mòduls i una major dissipació tèrmica, aquesta pantalla LED no només ofereix un rendiment excepcional, sinó que també en facilita la neteja i desinfecció, així com un temps de reparació mínim en cas de necessitat.

Imatges de la instal·lació de la pantalla de led de gran format a l’escola

Feedback Audiovisuals - Instal·lació d'un vídeo wall a l'institut l'escola del treball a Lleida
Instal·lació d'un vídeo wall a l'institut l'escola del treball - Lleida

Pantalla de led de gran format instal·lada a l’Escola del Treball a Lleida

pantalla Led de gran format instal·lada a l'Institut l'Escola del Treball de Lleida -Feedback Audiovisuals

Volem donar el nostre agraïment a l’ESCOLA DEL TREBALL, per donar-nos la confiança i l’oportunitat de formar part d’aquest projecte, la integració de l’últim en tecnologia, obrint noves oportunitats per l’aprenentatge i la col·laboració.

Continuarem avançant cap al futur de l’educació amb pas ferm i decidit.

Lloguer i muntatge d’equips d’imatge i so

Lloguer d’equips de so i pantalles pel Conselh Generau d’Aran

Lloguer d’equips de so i pantalles pel Conselh Generau d’Aran

Lloguer d’equips de so i pantalles pel Conselh Generau d’Aran

El dimecres 21 de juny vam tenir l’honor d’encarregar-nos de la sonorització i de la provisió de pantalles en un esdeveniment de rellevància: la presa de possessió dels càrrecs electes del Conselh Generau d’Aran.

    Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres per:

    Whatsapp:

    whatsapp_audiofeedback 655 024 413