Condicionament acústic del teu Restaurant

Per què millorar el condicionament acústic del teu restaurant?

Quan anem a un restaurant, esperem estar en una espai tranquil i còmode, on poder passar una bona estona amb els nostres sense haver de cridar per poder-nos sentir.

Hem d’aconseguir un espai on els teus clients s’hi trobin bé i vulguin tornar.

Realment, no li donem importància fins que es converteix en un problema, el problema de sentir el que es diu a la taula del costat o al personal que està donant servei, i per això, és tan important tenir una bona acústica.

Està comprovat, que el 70% dels clients, no repeteix la visita a un restaurant sorollós, cal recordar,  la importància que té la primera impressió.

acondicionament acustic de espais Feedback AudioVisuals Restaurant
acondicionament acustic de espais Feedback AudioVisuals
acondicionament acustic de espais Feedback AudioVisuals Restaurant
acondicionament acustic de espais Feedback AudioVisuals Restaurant

Com condicionar acústicament un restaurant?

El condicionament acústic d’un espai permet tenir controlat el temps de reverberació al seu interior, i reduir aquesta lleugera permanència del so una vegada que la font original ha deixat d’emetre.

Amb el condicionament acústic evitem aquesta permanència del so especialment molesta quan s’ajunten diferents fonts sonores com sol passar als bars i restaurant on conviuen les converses dels clients i el personal de sala amb el fil musical, el televisor, el so de neveres, caixes registradores i altres màquines, i els sorolls procedents de l’exterior (trànsit, bullici de vianants, etc…).

Els sistemes que instal·lem redueixen el soroll en un tant per cent molt elevat el que millorarà la experiència dels teus clients i també la salut dels teus treballadors.

Els nostres sistemes són ràpids i nets d’instal·lar i no afectaran a la decoració del teu restaurant, existeix un ampli format de panells per cada gust.

Condicionaments acústics dels nostres clients

Condicionament acústic local a Lleida

Condicionament acústic local a Lleida

📯 ⚜️ Condicionament acústic de la Vermuteria La Santa a Lleida.
En aquesta ocasió, les característiques de l’espai on hem de realitzar el condicionament acústic, ens ha fet planteja una instal·lació híbrida dels panells

Condicionament acústic del Restaurant

Condicionament acústic del Restaurant

📯 ⚜️ Condicionament acústic del Restaurant La Moderna a Lleida.
En aquest treball, hem realitzat el condicionament acústic del Restaurant La Moderna situat a l’av. Doctor Fleming 41 de Lleida.

    Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres per:

    Whatsapp:

    whatsapp_audiofeedback  655 024 413

    Telèfon:

    973 046 527         655 024 413