Instal·lació d’un Panell tàctil Benq

Al Centre d’interpretació de l’aigua i la electricitat en el municipi de Sopeira, s’ha adequat, el que havia sigut una quadra, en una Aula-Taller on es fan diferents tasques docents, culturals i promocionals.

Feedback Audiovisuals hem instal·lat en aquest espai un Panell Tàctil de la marca Benq el model Education RE8601 de 86” (218cm de diagonal).

Característiques del Panell tàctil Benq Education RE8601

 • Diagonal de la pantalla: 86″.
 • Resolució de la pantalla: 3840 x 2160 Píxels.
 • Tipo HD: Ultra HD.
 • Tecnologia de visualització: DLED.
 • Temps de resposta: 8 ms.
 • Angle de visió, horitzontal: 178°, Angle de visió, vertical: 178°.
 • Altaveus incorporats.
Panel Tactil Benq education RE8601

Aquest model de monitor Benq incorpora moltes funcionalitats per a utilitzar-lo en l’àmbit educatiu.

Funcionalitats educatives del panell tàctil

Incorpora les funcions al núvol, EZWrite 5 que agilitza les discussions a l’aula fent que sigui més fàcil que mai per als professors i els estudiants compartir idees, notes i opinions com si estiguessin anotant a la mateixa pissarra, independentment d’on es trobin. A més, amb el servei AMS els professors podran accedir als materials didàctics emmagatzemats al núvol i començar la classe directament amb la pantalla interactiva BenQ Education.

Ple de funcions per a professors i alumnes, EZWrite 5 de BenQ és la solució d’anotació líder per a escenaris d’aula interactius i col·laboratius. Els professors i els alumnes poden gaudir d’una interactivitat més gran utilitzant EZWrite Cloud Whiteboard per recopilar, categoritzar, editar i compartir notes entre les pantalles interactives i els dispositius mòbils.

EZWrite 5 permet als professors descarregar i pujar arxius directament als serveis al núvol, com Google Drive i Dropbox. Exclusiu de EZWrite 5, aquest còmode accés al núvol facilita als professors modificar els seus materials i portar-los a tot arreu.

Amb l’Eina Flotant d’EZWrite, els professors poden capturar captures de pantalla de qualsevol cosa que aparegui a la pantalla, inclòs el contingut d’aplicacions, llocs web i vídeos de qualsevol font. A continuació, podeu importar aquest contingut a EZWrite 5 per continuar discutint i anotant en una pàgina nova.

Tècnics instal·lat el panell tàctil

muntatge instalació d'un panell tàctil a Sopeira Feedback Audiovisuals Lleida

Configuració del panell tàctil

muntatge d'un panell tàctil a Sopeira Feedback Audiovisuals

Panell tàctil instal·lat i en funcionament

instalació d'un panell táctil a Sopeira Feedback Audiovisuals Lleida
instalació d'un panell tàctil a Sopeira Feedback Audiovisuals

  Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres per:

  Whatsapp:

  whatsapp_audiofeedback  655 024 413

  Telèfon:

  973 046 527         655 024 413